Bine ai venit!

Zona Economică Liberă
Parcul Industrial „Valkanes”
vă urează bun venit!

Червен Георгий - главный администратор ЗСП

Suntem întotdeauna deschiși la idei noi, investiții și tehnologii moderne, de a schimba opinii și experiențe.

Administrarea va fi bucuros să vă ofere orice informații despre activitățile din zona liberă și legislația în vigoare.

Administrația este gata să facă orice asistență în punerea în aplicare a proiectelor de investiții în zona liberă.

Așteptăm cu nerăbdare să o cooperare fructuoasă cu tine într-o atmosferă de încredere și avantaj reciproc.

Sunt sigur că în fața noastră, veți găsi parteneri de încredere.

Sincer     Gheorge Cherven

Zona liberă Administrare „Valkanes”, a avut loc o întâlnire de lucru cu obiceiurile și rezidenții.

Pe Marți, douăzeci și șapte/09/2016 Administrație, împreună cu conducerea Serviciului Vamal Cahul, a avut loc un atelier de lucru cu rezidenții.
La reuniune au participat sef Administrator ZEL „Valkanes” – Cherven D, șef al Serviciului Cahul Vamal – Gayan B, șeful adjunct al Serviciului Cahul Vamal – Botnari A, șef-adjunct al dezvoltării economice a Găgăuziei – Todorov H, șeful companiei de securitate „DELTA FORTA” SRL – cerneală, rezidenții ZEL.

Continue reading Zona liberă Administrare „Valkanes”, a avut loc o întâlnire de lucru cu obiceiurile și rezidenții.

Zona liberă Administrare „Valkanes”, a rezumat rezultatele din prima jumătate a anului 2016

Rezultatul zonei libere întreprindere „Valkanes” pentru prima jumătate a anului 2016, vânzările s-au ridicat la 177,4 mil lei., Din care 145,500,000. Lei volumul de vânzări generat în zona liberă, care este de 26,8 mil. Lei mai mult decât în ​​primul jumătate din 2015.
Volumul investițiilor în zona liberă de la începutul activității sale, a fost de 16 dolari mil. SUA. In primele sase luni ale anului 2016 203 mii. Proporția a fost trasată. Statele Unite ale Americii.
Continue reading Zona liberă Administrare „Valkanes”, a rezumat rezultatele din prima jumătate a anului 2016

Vamale post test numărul 2 a continuat operarea non-stop

De la 1 iulie 2016 Free Enterprise „Valkanes” vamale de control zona de post №2 mutat la operarea non-stop

Această decizie a luat administrarea ZEL ca urmare a creșterii vânzărilor rezident „TERRA IMPEX” SRL (productie de grile de construcții) și să înceapă un nou rezident „Gerus LOGIST” SRL (activitate economica exterioara)

Continue reading Vamale post test numărul 2 a continuat operarea non-stop

Oaspeții din China

Gratuit Enterprise Zone „Valkanes” o delegație a Regiunii Autonome Ningxia Hui chineză, condusă de președintele adjunct al Comitetului permanent al Congresului Poporului al regiunii Xe Ksuening.

În timpul vizitei, delegația a vizitat un număr de întreprinderi pe teritoriul ZEL „Valkanes” și a făcut cunoștință cu activitățile rezidenților.

În timpul vizitei, el și-a exprimat interesul în cooperare cu compania „DK INTERTRADE” SRL – zona economică rezidentă „Valkanes”

Continue reading Oaspeții din China

Delegația din Sankt-Petersburg

Delegația din Sankt-Petersburg, condusă de Comitetul pentru dezvoltare Președinte de afaceri și piața de consum Elgiz Kachaeva a sosit în ZEL „Valkanes”. Delegația a inclus reprezentanți ai mediului de afaceri din Sankt-Petersburg, precum și șefii mai multor agenții guvernamentale.

Delegația de la Sankt Petersburg pentru a explora potențialul și oportunitățile de investiții ale ZEL.

Continue reading Delegația din Sankt-Petersburg

Condițiile de concurență 2016

CONCURS
Dreptul de a fi rezident
Zonele Economice Libere
„Parcul Industrial” Valkanes „pentru 2016

1. Administrația Zonei Economice Libere
„Parcul Industrial” Valkanes „anunță un concurs între persoane fizice și persoane juridice înregistrate ca o entitate de afaceri în Republica Moldova, sau își asumă obligații în caz de victorie în competiția pentru înregistrarea ca o entitate de afaceri în Republica Moldova cu privire la dreptul de a înregistra în calitate de rezident al ZEL „Valkanes.”
2. Subiectul concursului este de a antreprenoriatului ca un rezident al zonelor economice libere, următoarele activități:
a) Producția industrială a mărfurilor de export, cu excepția etanolului (alcool etilic – este rectificat alcool etilic cu un conținut de alcool de peste 80% in volum, conținut de alcool etilic de mai puțin de 80% in volum, alcool tehnic, alcool denaturat, tineri și în vârstă de distilate de vin și altele.. derivați de alcool etilic) și băuturi alcoolice;
b) ambalarea, etichetarea sau alte operatiuni similare cu mărfurile tranzitate prin teritoriul Republicii Moldova;
c) alte tipuri de activitate, cum ar fi utilitățile, depozitare, constructii, catering și alte, auxiliare și necesare pentru punerea în aplicare a activităților menționate la alineatele a) și b).
d) comerțul exterior – bunuri en-gros importate în zona liberă din afara teritoriului vamal al Republicii Moldova și exportate.

Continue reading Condițiile de concurență 2016